Pihakonsultointi

Pihakonsultointi

Pihakonsultointi koostuu konsultointikäynnistä, jolloin kuljemme yhdessä asiakkaan kanssa piha-alueella ja jolloin asiakas saa neuvontaa liittyen m.m. pihan muotoiluun, kasveja ja materiaaleja koskeviin valintoihin, hoitoon sekä puiden ja pensaiden leikkaamiseen.

Konsultointikäynnin aikana asiakas huolehtii muistiinpanojen tekemisestä. Käynti kestää n. 1,5 h.

Hinta: 150 euroa

Luonnossuunnitelma

Luonnossuunnitelma

Luonnossuunnitelmassa pihan muodot, käyttötarkoitus sekä kasvityypit tulevat ilmi. Sen avulla pihallesi luodaan kokonaisvaltainen rakenne. Palvelu on mahdollista räätälöidä tarpeittesi mukaan, esim. lisäämällä mukaan kasviluettelon.

Luonnossuunnitelma sisältää mm.

  • Pihan toimintojen sijoittelut (käytävät, nurmikkoalueet, terassi, leikkipaikka, komposti y.m.)
  • Istutusalueet ja kasvityypit (puut, pensaat, perennat)
  • Valaistuksen sijoittelu

Työprosessi alkaa kotikäynnillä, missä keskustellaan toiveista, budjetista sekä pihanmaa-alueen lähtökohdista. Valmis luonnossuunnitelma esitellään erillisessä tapaamisessa.

Hinta määräytyy ensitapaamisen jälkeen esitetyn tarjouksen mukaan.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä päästä sinua miellyttävään ratkaisuun!

Pihasuunnitelma

Pihasuunnitelma

Pihasuunnitelmassa käydään läpi pihan muodot, toiminnot, pinnat sekä kasvit. Suunnitelmaan kuuluu myös määräluettelo kasveista ja materiaaleista, istutussuunnitelma, työselitykset sekä mahdolliset detaljipiirustukset. Myös hoitosuunnitelma voidaan sisällyttää mukaan. Palveluita on mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan. Kasvi- ja materiaaliluettelon avulla ostosten tekeminen helpottuu. Pihasuunnitelma sisältää kaikki välttämättomät tiedot, joita rakennuttaja tarvitsee tehdäkseen tarjouksen tehtävästä työstä.

Pihasuunnitelma sisältää mm.

  • Pihan toimintojen sijoittelut (käytävät, nurmikkoalueet, terassi, leikkipaikka, komposti y.m.)
  • Materiaalivalinnat sekä määrät
  • Kasvit: nimet, sijoittelu, määrät sekä istutusetäisyydet
  • Valaistus: sijoittelu, mallit sekä koot

Työprosessi alkaa kotikäynnillä, missä keskustellaan toiveista, budjetista sekä pihanmaa-alueen lähtökohdista. Ennen pihasuunnitelman valmistumista, esitetään luonnossuunitelma ja tarpeen tullen tehdään muutoksia. Valmis pihasuunnitelma esitellään erillisessä tapaamisessa.

Hinta määräytyy ensitapaamisen jälkeen esitetyn tarjouksen mukaan.

Lahjakortti

Lahjakortti

Pihakonsultointipalveluja voi antaa myös lahjaksi! VIVA Garden tekee konsultointikäynnin vastaanottajan pihapiirissä ja antaa neuvoja aina yksittäisten kasvien valinnoista koko puutarhan muotoiluun. Vastaanottaja varaa vierailuajan.
Lahjakortin arvo on valinnainen.

Tilaukset ja lisätiedot soittamalla numeroon 050 5253768 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@vivagarden.fi